السبت، 23 يونيو 2012

بسكوت سويسرول



بسكوت سويسرول :








المقادير :
نص كيلو زبده لينه          زبدة

ربع كيلو سكر بودرة          

   

       2 بيض          




800 جم دقيق         



نص معلقة بكينج بود
ر    



   
2 ملعقة كاكاو


نص ملعقة فانيليا


الطريقة :
تعجن كل المقادير مع بعضها وتقسم قسمين نضع الكاكاو على نص المقدار ونحضر ورق زبده ونقوم بفرد العجينه على الورقه ونقوم بفرد الطبقه الملونه بالكاكاو ونقوم بوضعهم على بعض خلى بالك ما يكونش فى دقيق بين الطبقتين لو فى دقيق بين الطبقتين مش هيلزق مع بعضه
نقوم بلفه ووضعه بالثلاجه لمدة ساعتين ونقوم بتقطيعه شرايح ووضعه فى صينيه فى الفرن درجة الحراره 180 درجة الى ان يكون لونه ذهبى جميل .









ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق